Ziya Şengül

Ziya Şengül

Elinde Alex varsa başkasını arama

Elinde Alex varsa başkasını arama

Fenerbahçe sezona kötü başladı. Kendi sahasında seyircisiz oynadığı maçlarda Antalya ve Manisa’yı farklı yenmesine rağmen, deplasmanlarda beklenen düzeyde futbol sergilemediği gibi, kazanan değil, farklı kaybeden oldu. Aykut Kocaman’a herkes olabildiğince gönülden destek verdi. Verdi diyorum, veriyor demiyorum. Çünkü kredisini tüketmek üzere...
Böylesine bir kadroyu oluştururken akla hayale gelmeyen rotasyona girmenin ne manası var anlayamadım. Aykut Kocaman’a sormak istiyorum. Bu kadar kocaman kocaman fahiş hataları neden yapıyorsun? Hele şu son Kayserispor maçında koskoca Fenerbahçe otobüsünü bariyerlere çarparak devirdin.

Yahu Aykut kardeşim sen nasıl oluyor da savunmasız bir Fenerbahçe’yi Kayserispor deplasmanına götürüyorsun. Elindeki oyuncuları iyi kullandığını söyleyemem. Bir de çıktın, Selçuk’tam stoper yarattın. Bence Selçuk’un Fenerbahçe’de devamlı oynatılması bile sorum halindeyken, sen alıp can alıcı noktaya bu oyuncuyu monte etmeye çalışıyorsun.

FENERBAHÇE “PUZZLE TAHTASI” DEĞİL

Aykut şunu bilmeni isterim. Fenerbahçe takımı “puzzle tahtası” değil. Onları bile yanlış kullandığın için başına işte bu neticeler geldi.

Şimdi Beşiktaş derbisinde lige tutunabilmek için olmak veyahut olmamak sınırında kaldın. Eğer Beşiktaş maçını da kazanamazsan sana olan desteği çeker, bir tavsiyede bulunur, “ben bu işi yapamadım bırakıyorum” demeni beklerim.

Kazanacaksın arkadaşım... İyi bir kadron var. Şimdi Alex ile Emre’yi gizli gizli birbirlerine sokmak durumuna bıraktın. Bilmiyorum Beşiktaş’a karşı nasıl bir kadroyla sahada olursun. Ama gazetelerde okuduğum kadrona bakıyorum da kazandığın zaman kimse sesini çıkartmaz. Ama kaybedersen hem kendini, hem takımını, hem de yönetimi yerle bir etmiş olursun.

Keşke Beşiktaş maçına çıkarken bu kadar karamsar, karaları bağlamış bir takımın teknik direktörü olmasaydın. Ama ne yazık ki oldun.

BÜYÜK MAÇ BÜYÜK OYUNCUYLA OYNANIR

Şimdi herkes meraklı bir beklenti içinde. Fenerbahçe sahaya nasıl bir kadro ile çıkar, Saracoğlu’nda ilk defa seyircisinin önünde oynayacağı Beşiktaş derbisinde ne yapar, diye bir telaş içinde, biraz da panik atakta merakla bekliyor.

Gökhan Gönül’ün sakatlığı geçti, iyi haber. Alex’in oynatılmaması, ilk 11’de olmayışı ise kötü karar olur. Ya Alex’i hiç soyundurma ya da soyunan Alex’i kulübede oturtma derim. Santos’u da oynat kardeşim. Büyük oyuncular büyük maçlarda kendilerini sahada gösteren oyunculardır. Şimdi sana soruyorum. Selçuk Şahin mi, Alex de Souza mı? Bunları tartışıyor hale sokman bile yanlış. Ben kaptan Alex ile başla derim. İyi de oynasa kötü de oynasa sen gel beni dinle, Alex ile oyna.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ziya Şengül Arşivi