Ziya Şengül

Ziya Şengül

Terim iyi hoca değil!

Terim iyi hoca değil!

Türkiye'ye bir kulüp takımıyla bir Avrupa Kupası kazandıran adam. Fiorentina'ya gitti. İtalya Kupası finali öncesi kulüp başkanı ile anlaşamadı bıraktı. Kazanan Fiorentina oldu... Biz bu Fatih'i sevmedik. Ama Fatih hep bize fetihler getirdi.

Niye sevmeyiz ki? Niye kendi evladımızı yerden yere vurmak isteriz ki? Meclis'te konuşulur aldığı para. Federasyondan aldığı maaşla, yurtdışından birini Fener'e Galatasaray'a getiremezsin. O da gelir mi gelmez mi belli değil.

Hırvatlar, turnuvanın en iyisi... Ama Fatih Hocam, bu takım karşısında bizimkileri önde bastırdı. Rakibine şans vermedi. Rüştü bir hata yaptı, golü yedik. Yüreğimiz sızladı. Eyvah maç gitti dedik. Ama Semih diye bir oyuncumuz var. Ligimizin kralı. Hırvatlar'ın sevinçlerini kursaklarında bıraktı. İki arada bir derede penaltılara kaldı maç. Sonuç... Penaltıları iyi kullanıp yarı finale çıktık.

Hadi şimdi bütün medya oturalım, Terim'in koyduğu tavırlara tavır koyalım! Sen ne biçim hocasın?! Hep ders veriyorsun bize, ders almıyorsun! Ben dersimi çalıştım Ziya Şengül olarak; iyi ki sen varsın Terim.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu'ndan canım kardeşim Faruk özak, Spor Bakanımız Başesgioğlu... Herkes inanmış, güvenmiş... Terim'in başarılarına alkış tutmak için yan yana saf tutmuşuz. Hadi medya şimdi Terim'le kavga etsin! Ne kadar kötü hocasın be! Niye başarılara koşturuyorsun bizi! Bütün dünya bizi izliyor, bu ne biçim takım diye! Şimdi Almanya ile oynayacağız. Yine tek yürek... Cesuryürek de Terim...

Bu yazı duygusal bir yazı... Bizler duygusal insanlarız. Millet olarak başarıya özlem duyuyoruz. Sağolsun Terim'in gömleğinden sarkan terler. Alınteri, yüreğimizin teri bunlar.

İşte biz şimdi harbiden Viyana'yı kuşattık!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ziya Şengül Arşivi