M. Şevket Eygi

M. Şevket Eygi

Deccallar ve Deccaliyet Fitnesi

Deccallar ve Deccaliyet Fitnesi

Kıyamet kopuncaya kadar bir deccal değil, birçok deccal çıkacaktır. Sahih hadîste "Otuz kadar deccal ve kezzab zuhur edeceği, bunların kendilerini tanrı veya tanrının elçisi olarak gösterecekleri" haber verilmiştir.

Bu asırda iki tür deccal vardır: Kişi deccallar ve kurum, tüzel kişi, topluluk şeklinde deccallar.

İslam dünyasında Müslümanları Allah'tan, Kur'andan, Sünnetten, Şeriattan, din ve imandan, ahlaktan, faziletten, hikmetten ayırmak için, icabında kan dökmeye kadar uzanan zulümler ve baskılar yapan şahıslar, rejimler, sistem ve düzenler bir tür mecazî mânada deccaldir. Bunların başındaki zâlim diktatörler de...

Bugün başta Türkiye olmak üzere İslam dünyasını saran, pençe-i hakimiyeti altına alan genel bir deccaliyet vardır.

Bu deccaliyetin zalim, şeytanî, merhametsiz, amansız komitaları vardır.

Bunların elinde deccalî kurumlar, aletler, güçler, araçlar bulunmaktadır.

Gerçek şahıs, tüzelkişi, kurum, zihniyet olarak deccal ve deccaliyetler neler yapıyor, onların amaçları nedir?

1. Onlar Allah'a ve Resulüne savaş ilan etmişlerdir. Bu savaşın bir kısmı açıkça, bir kısmı sinsice yürütülüyor.

2. Onlar Müslümanları Allah'a itaat dairesinden çıkartıp küfür, şirk, günah, isyan, tuğyan bataklıklarına sürüklemek için gece gündüz çalışıyor.

3. Onlar Kur'an sisteminin, nizamının, ahlakının en büyük karşıtları ve düşmanlarıdır. Onlar, Müslümanların Kur'anı hayata uygulamasını istemiyor.

4. Onlar, âlemlere rahmet olarak gönderilmiş, insanlar için en güzel örnek ve model Resulullah'ın düşmanlarıdır.

5. Onlar bütün doğru inanç, düşünce ve hükümlerin, bütün iyi amellerin ve iyiliklerin, bütün güzel şeylerin kaynağı olan Şeriat-ı Garra-i Ahmediyeye düşmandır. Onlar Müslümanları Şeriatsız Müslüman (!) yapmak için şeytanla birlikte çalışıyor.

6. Onlar din ile hayatı birbirinden ayırmak, dini vicdanlara hapsetmek istiyor.

7. Onlar kadınları ve kızları azdırıp toplumu ahlaksızlık tufanları içinde yıkmak istiyor.

8. Onlar Türkiye toplumunun modern Sodom ve Gomore olmasını, hatta beter olmasını istiyor ve bu yolda var güçleriyle çalışıyor. Bu konuda korkunç tahribat yapmışlardır.

9. Onların cehennemî ve şeytanî iletişim kurumları ve âletleri çok nâdir istisnalar dışında her Müslümanın evine girmiş olup, mü'minlerin harîm-i ismetlerine müstehcenlik, zina, fuhuş, içki, kumar, seks azgınlığı, yalan, dolan, gıybet, iftira, fitne, fesat, günah, isyan lağımları akıtmaktadır.

10. Deccalların ve deccaliyetin en büyük silahı ve aleti para, mal, zenginlik hırsı, benlik, lüks ve israftır. Deccallar Müslümanların Altın Buzağı'ya tapmasını istiyor.

11. Deccallar ve deccaliyet, toplumu kokuşturmak için her şeyi yapıyor.

12. Deccal içkiyi, ahlaksızca eğlenceleri, seks azgınlıklarını teşvik ediyor.

13. Deccallar ve deccaliyet yakın tarihimizde birtakım zayıf karakterli ve düşük ahlaklı sözde Müslüman, aslında katmerli münafık kimseleri de parayla, makam ve mevki vererek alet edip kullanmıştır.

14. Deccallar ve deccaliyet İslam'ı tahrif etmeye, Müslümanları doğru yoldan saptırmaya çalışıyor. Bu maksatla dinde reform, dinde yenilik, dinde değişim, ılımlı İslam, BOP İslam'ı, AB standartlarına uygun İslam, sekülerleşmiş İslam, İslam Protestanlığı, Tarihsellik mezhebi, Feminizme uyarlanmış ve ayarlanmış İslam, Kemalizm ile İslam bağdaşır mezhebi gibi akımlar türetiyor.

15. Vaktiyle Hindistan'da hükümdarlık yapmış olan Ekber (Ekfer) Şah da bir tür deccaldı ve maalesef birtakım ulema-i su' (kötü ve alçak alimler) onun etrafında toplanmışlar, ona yağcılık ve yalakalık etmişler, küfrüne hizmet etmişlerdir.

İslamî açıdan bugün ülkemizde korkunç ve dehşetli bir deccaliyet tahribatı görülmektedir.

Bir kısım kadın ve kızların hali yürekler acısıdır.

İçki son derece yaygın hale gelmiştir ve kısıtlama çabaları engellenmektedir.

Kur'an, Sünnet ve icma-i ümmetle büyük günah ve suç olduğu kesinlikle bildirilen ve bilinen zina suç olmaktan çıkartılmıştır.

Ahir zaman alametlerinden zina ve bina yaygın ve genel hale gelmiştir.

Müslüman kadın ve kızlarının tesettürüne cephe alınmıştır.

Bazı kurumlarda namaz kılmak, oruç tutmak, karısı ve kızı başörtülü olmak büyük suçtur.

Deccalların ve deccaliyetin sayesinde haram yemek genelleşmiştir.

Deccalların ve deccaliyetin en büyük korkusu Ümmet-i Muhammed'in alim, arif, fazıl, takvalı, cesur, hikmetli, ehliyetli, liyakatli, güçlü bir İmam-ı Kebir seçip ona biat ve itaat etmesidir.

Müslümanlar bugünkü durumlarıyla deccalların ve deccaliyetin şerlerini def' edip selamet ve necat sahillerine çıkamaz.

Âhir zamanda geleceği, inkârı mümkün olmayan derecede çok râvinin ve rivayetin delaletiyle bilinen Mehdi hazretleri zuhur ve huruc edince Deccal, Süfyan, deccaliyet ve süfyaniyet ile etkili mücadele edilebilecektir.

Mehdi'nin zuhur edeceğine dair rivayetler mânevi tevâtür derecesinde olup, bunları inkâr edenler bid'atçidir. İnkarları, cehaletten değil de, Resulullahı tekzip ve red şeklindeyse onların küfründen korkulur.

Mehdi ve etrafındaki iyiler ve doğrular ordusu Kur'an, Sünnet, Şeriat ahkamını tekrar yürürlüğe koyacaktır.

Yeryüzünde adaletli, güvenli, faziletli, ahlaklı, hikmetli bir Altın Çağ yaşanacaktır.

Âhir zamanda nüzulu kesinlikle, tevatür derecesindeki haber ve rivayetlerle bildirilmiş olan Hz. İsa aleyhisselam gelip Müslümanların safına katılınca gayr-i Müslimler kütleler halinde hidayete geleceklerdir.

Melhame-i Kübrada, büyük kanlı savaşlarda son büyük Deccal öldürülecek, deccaliyet yerin dibine batırılacaktır.

Bu benim yazdıklarımı binlerce büyük ulema, fukaha, eimme, müctehidîn, meşayih, mürşid-i kâmiller, kutublar, gavslar, ricalullah haber vermişlerdir.

Bütün süleha-i ümmet (dün ve bugün) Mehdi'nin zuhur, İsa aleyhisselamın nüzul edeceğinde ittifak etmişlerdir.

Resulullah sallallahu aleyhi ve sellemin kesin şekilde haber vermiş olduğu, haklarında tevâtür beyyinesi bulunan şeyleri tekziben ve muanniden inkâr edenlerin kâfir olacağı bildirilmiştir.

Bugün, imanını korumak isteyen şuurlu ve uyanık bir Müslümanın temel vazifelerinden biri deccallara, deccaliyete, tağutlara karşı olmak, onlara kalben buğz etmek, adavet beslemek, kardeşlerini onların pençelerinden kurtarmak için çalışmaktır. Bu çalışma münferiden iyi yapılamaz, müctemian planlı programlı yapılmalıdır. Deccalla ve deccaliyetle mücadele eden iyi ve hayırlı kimseler ve kurumlar desteklenmelidir.

Deccalin ve deccaliyetin teşvik ettiği kötü metotlarla hayır işleri yapılamaz.

Müslümanlar her hâl ü kârda müstaqim (dosdoğru ve dürüst) olmakla yükümlüdür.

Deccal aynı zamanda kezzabtır, yani çok yalan söyleyendir.

Kendisini deccal ve deccaliyet fitnesinden korumak isteyenler Kur'an ve Sünnet dairesine girip Allah'a ve Resulüne itaat etmelidir.

Deccale karşı olanlar Şeriat-ı Garra-i Ahmediyeye hizmet etmelidir.

Deccala karşı olanlar sakın haram yemesinler. Haram yiyenler, dolaylı şekilde Deccal'e hizmet etmiş olur. Görür müyüz, görmez miyiz bilmem ama Müslümanlar Mehdi ve İsa aleyhisselamın zuhuruna muntazır olsunlar (çıkışını beklesinler).

Âhir zamanın büyük fitneleri, melhameleri başlamıştır. Herkes safını belirlesin, yerini alsın.

Allah'ın, Resulullah'ın, Kur'ân'ın, İslam'ın, imanın, ahlak ve faziletin, hikmetin hizbi içinde yer alanlar en doğrusunu yapmış olurlar.

Ey Müslümanlar!.. Paralı kiralık askerler olmayınız. Gönüllü mücahidler olunuz.

Küçük cihatta başarılı ve muzaffer olmak istiyorsak önce nefislerimizle büyük cihad yapmalıyız.

Deccalin ve deccaliyetin en büyük yardımcıları din sömürüsü yapan, dinini dünya için satan sefihlerdir.

Gerçek ve sâdık mü'minler için, ömürleri ölümlerine iman ile bitişip hüsn-i hâtime ile göçmüş olurlarsa ebedî zarar ve ziyan yoktur, onlar için ebedî saadet vardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
M. Şevket Eygi Arşivi