M. Şevket Eygi

M. Şevket Eygi

Bay Devrimbaza Sorular

Bay Devrimbaza Sorular

SORU: Vahşi  seks cinayetlerinde,  alabildiğine müstehcen resimler basan, yayınlar yapan,  kamasutra edebiyatına yer veren, kışkırtan, azdıran, kudurtan   Dönme  gazete ve tv’lerin rolü ve suçu var mıdır?

CEVAP: Aaa o ne biçim soru? Yoksa sen gerici merici misin? Hür basını susturmak mı istiyorsun? Atatürkçüleri yıldıramazsın… Laik basın asla susturulamaz…  Basın ve düşünce hürriyeti… Haddini bil. 

SORU: Bir liseli veya üniversiteli kızın  fazla dekolte giyinmesi,  şuh ve hafifmeşrep havalara bürünmesi,  erkekleri tahrik etmesi caiz midir?

CEVAP: Sus yobaz sus !.. Hangi devirdeyiz  be?..  Sen körpecik kızlarımızı çarşafa mı sokmak istiyorsun?.. 

SORU: Atatürk devrinde liseli ve üniversiteli kızlar  bugünkü kadar serbest miydi?

CEVAP: Gak guk…  Hık mık… Kin dolu bakışlar…

SORU: Laik ve bilimsel eğitimden neyi kasd ediyorsunuz?

CEVAP: Öncelikle Darvinizmi… İnsanlar ve canlılar  yaratılmamıştır, türemiştir…  İkincisi, Kemalizm ideolojisinin din gibi okutulup benimsettirilmesi… Üçüncüsü, isim belirtmeden Yahudi Mesihi Sabatay Sevinin doktrininin ve  öğretilerinin genç nesillere aşılanması.

SORU: Demokrasinin, insan haklarının, hukukun üstünlüğü prensibinin beşiği olan İngilterede laiklik yok, din devlet birlikteliği var  ve şu anda orada 85 Şeriat mahkemesi çalışıyor. Buna ne dersiniz?

CEVAP: Kemalizmde, İngiltereden fazla demokrasi, insan hakları, adalet ve hukuk vardır. Binaenaleyh  o ülke bize örnek olamaz. Biz onları değil, onlar Kemalistleri örnek alsınlar.

SORU:  Dünyanın belki de en meşhur ve güçlü lisesi olan Eton Kolejine, kuruluş tarihi olan 1440’dan beni kız talebe alınmıyor. Buna ne dersiniz?

CEVAP: Buna bir şey diyemem ama  Laik ve Kemalist Türkiye’de okullar mutlaka karma olacak,  kız ve erkek çocuklar  birlikte okuyacaktır.  Bu bir seks meselesi değil uygarlık meselesidir.

SORU: Siz Feminist bir ilerici olarak, Türkiyede devletin resmî vesikalarıyla KDV’li, gelir vergili, polis korumalı  genelev yasal seks köleliği yapılmasına  hangi gözle bakıyorsunuz?

CEVAP: Bunu protesto etmediğime göre, iyi gözle baktığımı anlamayacak kadar aptal mısın? 

SORU:  Çoğunluktaki Müslümanları egemen azınlıklarla eşit  statüde görüyor musunuz?

CEVAP: Elbette biz de eşitliğe inanıyoruz, elbette Müslümanlar da eşittir ama ama ama biz egemen  vesayetçi azınlıklar onlardan daha eşitiz. Bu nüansı niçin anlamak istemiyorsunuz?

SORU:  Sizin iki paşanız, ömürleri boyunca hiç ticaret, sanayi, üretim işleriyle uğraşmadıkları halde  niçin çok büyük zengin oldular ve efsanevî servetler bıraktılar?

CEVAP: İleri gittiğinin ve çizmeden yukarıya çıktığının farkında mısın? Şimdi ciyak  ciyak avaz avaz bağırır ve seni linç ettiririm. Kes sesini!.. Yobaz mısın nesin be!...­

Önceki ve Sonraki Yazılar
M. Şevket Eygi Arşivi