M. Şevket Eygi

M. Şevket Eygi

Şeytanî Deccalî Tâğutî Siyaset ve Satranç

Şeytanî Deccalî Tâğutî Siyaset ve Satranç

ABD, AB, İsrail, Siyonizm, uluslararası kapitalizm, Derin Global Güçler; Ortadoğu’da ve bütün İslam dünyasında  şeytanî, deccalî, tağutî bir siyaset, strateji takip ediyor ve büyük fitnelere yol açacak bir satranç oynuyor. 

Bu gidişin sonu üçüncü dünya savaşıdır, dünyanın altüst, hercümerç olmasıdır. Beyinsizlikler insanlığı Hermageddon savaşına sürüklemektedir.

Demokrasiye din gibi inanan ve tapınan Batı dünyası, İslam aleminin şeklen, teknik olarak demokrasiden yararlanmasına izin vermiyor.

Müslümanların birleşmesine izin vermiyor.

İslam aleminde Sünnîlerle Şiîlerin  birbirlerine düşmanlık etmesini teşvik ediyor, kışkırtıyor.

Selefîleri Vehhabîleri IŞİD’i kullanıyor. Birini ötekine kırdırtıyor.

Batı’nın gözünde en büyük düşman Sünnîliktir. 

Türkiye’de yıllardan beri Sünnîliği yıkıp yerine light ve ılımlı İslam projesi getirmeye yönelik sinsi faaliyetleri vardır.

Önemli bir kurumu bu konuda vazifelendirmişlerdir.

Onlar , Sünnetsiz, hadîssiz, fıkıhsız, Şeriatsız, seküler, beşerî bir İslam istiyor.

Ümmet birliğini yıkmışlar, Müslümanları Halifesiz bırakmışlar, İslam Protestanlığı denilen bin başlı bir ucube çıkartmışlar, Müslümanları birbirleriyle çekişir ve tepişir hale getirmişlerdir. Maalesef Müslümanlar büyük kısmı, bu tuzaklara düşmüştür.

Şeytanî, deccalî, tâğutî şer güçleri tarafından hazırlanan Büyük Ortadoğu Prosesi gereğinde Afganistan’da savaş bitmiyor, Irak üçe ayrılmış vaziyette, Suriye iç savaşı müzminleşmiş, Libya iki düşman devlete ayrılmış, Mısır’da

halkın oylarıyla başa gezmiş Müslüman cumhurbaşkanı ve iktidarı alaşağı edilmiş, Yemen’de iç savaş başlamıştır.

Meşruiyetlerini ABD’den ve ABD’den alan rejimler bu kötü ve şeytanî gidişe dur diyemiyor.

IŞİD’in bile bir Batı projesi olduğu konusunda rivayetler var.

Bugün satrançta İrana oynayanların, ileride İsrail’i ayakta tutmak için Türkiye ile İran’ı savaştırmaları projesi vardır. Kimse, hiç böyle bir şey olur mu demesin; yakın tarihte, Batılıların entrikalarıyla İran ile Irak’ın sekiz sene boyunca boğazlaştırıldıklarını hatırlasın.

Emperyalist, sömürgeci, tahripkâr, iki dünya savaşına sebep olmuş, üçüncüsüne yol açan, dünyayı yaşanmaz hale getiren, insanlığı acılar içinde kıvrandıran, içinden çürümüş, eşcinselleri kiliselerde evlendiren, kendi dinlerine hıyanet etmiş Batı dünyası Ehl-i Sünnet Müslümanlığından, Osmanlı Hilafetinden, Osmanlı Devleti’nin Milletler Birliği uygulamasından nefret ediyor.

Batılıların ve İsrail’in ellerinde dünyayı ve insanlığı bir kere değil, bin kere yok edecek korkunç silahlar var ama acaba kundaklayıcısı oldukları üçüncü dünya savaşını kazanabilecekler mi?

Bin küsur yıl ötesinden gelen haberler kazanamayacaklarını bildiriyor.

Dünyayı taş devrine döndürecekler ve savaşı kaybedeceklerdir.

Akılalmaz derecede kan akacak, tahribat olacak, dünya yangın yerine dönecek ve sonunda İslam kazanacaktır.

Dahasını da söyleyeyim: İngiltere, Fransa, İtalya ve başka bazı Batı ülkeleri Müslüman olacaktır.

Güneş Batıdan doğacaktır.

Bana inanmazsanız Rex Offa’ya sorunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
M. Şevket Eygi Arşivi