M. Şevket Eygi

M. Şevket Eygi

Yeni Bir Din Çıkartmak İstiyorlar

Yeni Bir Din Çıkartmak İstiyorlar

İnkâr Edilemez Bir Gerçektir Ki, Bilhassa Son Otuz Yıl İçinde, ülkemizde İslam’ın Temel Yapısını Değiştirerek, Yeni Bir Din Türetme Faaliyetleri Yapılmıştır.

dinlerarası Diyalog Ve Hoşgörü Hareketi Bunlardan Biridir.

kur’andaki “allah Katında Din İslamdır” âyetine Göre, Hak Din Sadece İslamdır, İslamdan Başka Hak, Geçerli, Muteber, Makbul Din Yoktur. Bu, İslamın Temel Zarurî Kurallarındandır. Bir Kimse Namaz Da Kılsa, Oruç Da Tutsa, Diğer Dinî Vazifelerini De Yapsa, İslam’ın Tek Hak Din Olduğunu İnkar Ederse Müslümanlıktan çıkar.

“zamanımızda üç Hak İbrahimî Din Vardır, Bunların üçünün Mensupları Da Ehl-i Necat Ve Ehl-i Cennettir” Demek, Yukarıda Mealini Verdiğim Kur’an Ayetine, Buna Benzer Diğer âyetlere, Resulullahın (salat Ve Selam Olsun Ona) Mütevatir Ve Sahih Hadîslerine Ve 1400 Yıllık İcmaya Aykırıdır.

ankara’da Seksen Yüz Kişilik Bir Heyete, Resulullahın Sahih Hadîslerinin, Ab Kriterlerine Göre Ayıklanması İşi De İslam’a Aykırıdır Ve Dini Tahrife Yöneliktir. İslam İlahî Dindir, Kur’ana Göre Resulullah Hevasından Konuşmaz, Onun Sahih Hadîsleri Vahy-i Gayr-i Metluvdur. Allahü Tealanın Resulünün Sözlerini, Direktiflerini, Talimatını Avrupa Birliği, Batı Medeniyeti Kriterlerine Göre Ayıklamak, İslamî Açıdan Bir Cinayettir.

sovyetler Birliği Dağıldıktan, Marksist İdeoloji Gücünü Yitirdikten Sonra; Global Kapitalizm, Emperyalist Ve Kolonyalist Derin Güçler, Siyonizm; Ehl-i Sünnet İslamlığını En Büyük Tehlike Olarak Görmüş Ve Onun İçini Boşaltacak Projeler üretmiştir.

ehl-i Sünnetin Yerine Nasıl Bir İslam Getirmek İstiyorlar'.. Bu Konuda Sinsice Davranıyorlar, Taqiyye Ve Kitman Yapıyorlar Ama Yine De Niyetlerini Belli Eden Güçlü Karineler Bulunmaktadır.

onlar Ehl-i Sünnetin Yerine İçi Boş Fazlurrahmancılık Dinini Getirmek İstiyor. Fazlurrahmancılık Mezhep Midir, Din Midir'.. Ona Din Demek Doğru Olur. Kadiyanilik Gibi…

ehl-i Sünnet İslamının Temel Kaynağı Kur’andır. Fazlurrahmancılık, Kur’anın Hükümleri Kıyamete Kadar Yürürlükte Olan üç Yüz Küsur Muhkem Ayetlerinin Bugün Geçerli Olduğunu Kabul Etmiyor. Onlar Tarihseldir Diyor.

resulullahın Sünneti Hakkındaki Görüşleri De Böyledir.

kur’an Ve Sünnet Gidince Geriye Ne Kalır' Din, Bir İsm Ve Resmden İbaret Kalmaz Mı'

bazı Gizli Derin Global Güçler, İslamı Büsbütün Kaldıramayacaklarını Bildikleri İçin, Dinin İçini Boşatmak Yolunu Seçmişlerdir.

islamın İçi Boşaltılsın, Din Bir Hümanizma Ve İdeolojiye Dönüştürülsün…

islamı Değiştirme çabalarından Biri De, Ortaya Bir İslam Protestanlığı Mozaiği çıkartma Faaliyetleridir. ümmet Birliğini Yıkmışlar; Büyük Orta Küçük, İrili Ufaklı, Birbirinden Kopuk Bin Kadar Protestanlık çıkartmışlardır.

bütün Bu Şeytanî Faaliyetler Sonunda, Yeterli Din Kültürüne Ve Şuuruna Sahip Olmayan Milyonlarca Müslümanın Kafası Karışmış, Dehşetli Bir Kaos Ve Anarşi Ortamı Oluşmuştur.

ehl-i Sünneti Darbeleyip Zayıflattıkları İçin Aşırı Terörist Gruplar Oluşmuş, Cihan Sulhü Tehlikeye Girmiştir.

müslümanları Musalli Dindarlar Olmaktan çıkartıp, Musallâ Dindarı Yapmak Suretiyle İslam Tehlikesinden Halâs Olacaklarını Sanıyorlardı… Hayalleri Gerçekleşmedi.

islamın Temel Değerlerinde İkisi Şeriat Ve Fıkıhtır. Bunlar Giderse İslam’ın Adı Kalır.

islamı Değiştirmeye Kalkan Güçler Şunu Bilmelidir Ki:

islamı Yıkmaları Mümkün Değildir… Yapacakları En Mantıklı Ve Akıllıca İş Ehl-i Sünnet İslamlığıyla Ve Müslümanlarla Barışmaktır. Müslümanların Birleşmesini, Tek Bir ümmet Olmasını, âdil Ve Râşid Bir Halifeye Biat Ve İtaat Etmesini; Bin Türlü Şeytanî Oyunla Engellemekten Vaz Geçsinler.

bunu Yapamazlarsa Bugünkü Fitne Ve Fesatların Sonu üçüncü Dünya Savaşıdır.

onların Yardakçıları Da Bilsinler Ki, İslam Düşmanlarını Dost Ve Velî Edinenler, Onların Sapık Emellerine âlet Olanlar İlahî Tokatlar Yer.

30.03.2016

Önceki ve Sonraki Yazılar
M. Şevket Eygi Arşivi