Ziya Şengül

Ziya Şengül

Fenerli transfer beklemesin

Fenerli transfer beklemesin

Ocak ayı zor aydır... Hem futbolcular hem de kulüpler bazında hep ara transfer konuşulur. Hangi Fenerbahçeli ile karşı karşıya gelsem, bana hep şu soruyu soruyorlar: Fenerbahçe ara transferde kimleri alacak?

Fenerbahçe Kulübü’nden gelen haberler, ara transfere sıcak bakılmadığından yana gözüküyor. Fenerbahçe’nin Avrupa’dan herhangi bir futbolcu transfer etmesine ben de pek sıcak bakmıyorum. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde oynatabileceği futbolcu arayışlarının ancak ve ancak Güney Amerika’dan olması gerekir. Geçmiş haberlere göre Adriano, Sao Paulo ile anlaşmış, futbol hayatını Brezilya’da sürdürecek.. Ronaldo kendisini nadasa çekmiş, beklemeye devam ediyor. Oynayabilecek durumda olsa sözleşmesinin bulunduğu Milan takımı kendisinden yararlanmak ister. Böyle bir Ronaldo’yu Fener niye alsın? Alsa ne yapacak?

Avrupa’dan transfer edilecek futbolcu ya yeterli kaliteye sahip olmayacak ya da kaliteli ise zaten Avrupa kupalarında oynamış olduğu için Şampiyonlar Ligi’nde kullanılamayacak. Bu nedenle hem kulübü, hem de Teknik Direktör Zico’yu çaresiz bırakıyor.

Şimdi gelelim mevcut kadroya.. Transfer madem yok, Alex’in mutlaka çok acele bir şekilde sakatlık sorununu halledip futbola dönmesi gerek.. Alex’siz Fenerbahçe’yi asla ve asla düşünmek istemiyorum. Türkiye Kupası’ndaki son Kayserispor maçında Alex’in yokluğu, Fenerbahçe’nin tüm saha içi dengelerini bozmuş, kimin ne yaptığı belirsiz bir ekip halene getirmiştir. Kısacası Alex yoksa Fener saha içinde futbol adına zayi ilanı vermenin yanında, yakın zamanda S.O.S. ilanları da vermeye başlar.

Kanımca Fenerbahçeli taraftarlar, şu sıralar ara transferde alınacak futbolcu isimlerini zihinlerinden silip atsınlar. çünkü kulüp bu tarz bir düşünce içinde değil. Fenerbahçe eldekilerle yola devam edecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ziya Şengül Arşivi