Zeki Ceyhan

Zeki Ceyhan

Sözü geçmeyen genel merkez!

Sözü geçmeyen genel merkez!

CHP yönetimi yoğun eleştirilerden bir hayli bunalmış olacak ki teşkilata yeni hedefler göstererek bir şeyler yapmak istiyor!

Ama ne mümkün!Teşkilat genel merkezi dinlemiyor!

Tabir caizse iplemiyor!

Hatırlayacaksınız, bir süre önce Başbakan Erdoğan bir takım belediyeleri Alman vakıflarından aldıkları paraları terör örgütüne aktarmakla suçlamıştı ve suçlanan belediyeler arasında CHP'li belediyelerde bulunuyordu!

CHP yönetimi bu durumu fırsat bilerek tüm CHP'li belediyelere bir genelge yolladı! Bu genelgede suçlanan CHP'li belediyelerin Başbakan Erdoğan hakkında dava açmaları emri yer alıyor!

Dilerseniz önce bu genelgeye şöyle bir göz atalım:

"Başbakan Erdoğan'ın CHP'li belediyelerin Alman vakıfları ile kredi sözleşmesi yaptıkları, sözleşme kapsamında iş verdikleri müteahhitler aracılığıyla PKK'ya para aktardıkları yolundaki iddiaları 2 Ekim 2011 tarihli gazetelerde geniş oranda yer bulmuştur. Aynı gün Genel merkezimizde yapılan basın toplantısında Başbakan iddialarını kanıtlamaya davet edilmiştir. Genel Başkanımız da Başbakanın CHP'li belediyelerden özür dilememesi ya da iddialarını kanıtlayamaması durumunda belediyelerimizin tazminat davaları açacağını kamuoyuna duyurmuştu. Aradan geçen zaman diliminde ne kanıt gösterilmiş ne de özür dilenmiştir. Yazımızın alınmasıyla birlikte tüm büyükşehir il ve ilçe belediyelerimizin örnek dava dilekçesinin boş yerlerini doldurarak 5 bin liralık tazminat davasını ivedilikle açmasını sonuçtan genel merkezimize haber vermeleri önemle rica ederiz."

Evet, CHP Genel Merkezi teşkilata böyle bir emir yolluyor ama Antalya Belediye Başkanı "dava açmayı düşünmüyoruz" açıklamasında bulunuyor! Ve İzmir ile İstanbul'daki belediyelerinde aynı düşüncede olduğunu söylüyor. Bu neyi gösteriyor?

Bu CHP'de işlerin iyi gitmediğini teşkilatın Genel Merkezi ciddiye almadığını göstermiyor mu?

CHP Genel Başkanı Başbakanı CHP'li tüm belediyelerin açacağı tazminat davaları ile köşeye sıkıştırmaya çalışıyor ama bunu başaramıyor!

Çünkü öncelikle CHP'li belediyeler bu işe evet demiyorlar! Böyle bir durumda insanın aklına ilk etapta iki şey geliyor.

Ya CHP'li belediyeler gerçekten de başbakanın iddia ettiği gibi bir para aktarımında bulundukları için dava açmaya yanaşmıyorlar ya da CHP Genel Merkezini hiç iplemiyorlar!

CHP'nin açmazı giderek büyüyor!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeki Ceyhan Arşivi