M. Şevket Eygi

M. Şevket Eygi

İslam’ı Yıkmak İsteyenler ve Biz

İslam’ı Yıkmak İsteyenler ve Biz

İslam’ı mihraptan yıkmak istiyorlar. Tedbirlerimizi alalım, dinimizi yıktırtmayalım.

*İslam’ı kadınlara yıktırtmak istiyorlar.  Camilerde kadın erkek karışık cemaat istiyorlar, mihraplara kadın imamlar geçirmek istiyorlar. Bunlara öncelikle imanlı Müslüman kadınlar karşı çıkmalıdır.

*İslamın ikinci temel kaynağı olan Sünneti yıkarak, dini çökertmek istiyorlar. Sünnet yıkılınca fıkıh elden gidecek, meydan reformcu tahripkârlara kalacaktır. Yıkıcılara bu fırsatı vermeyelim.

*Onlar Müslümanları dünyaperest, seküler, laik, paracı, lüks kurbanı, marka fetişisti yapmak istiyorlar. Biz bu tuzaklara düşmeyelim.

*Ümmet birliğini yıkmak, Müslümanları birbirinden kopuk bin fırkaya, İslamcılığa, gruba, cemaate ayırmak istiyorlar. Biz de onlara inat, Ümmet birliğine taraftar olalım.

*Onlar Müslümanların başında râşid bir İmam bulunmasını ve mü’minlerin bu zata biat ve itaat etmesini kesinlikle istemiyor. Biz o şeytanlara rağmen İmam-ı Kebire itaatli ve biatli olalım.

*Onlar İslamı sulandırmak, dinin içini boşaltmak, indirilmiş=münzel değil, uydurulmuş bir İslam türetmek istiyorlar.  Biz, onlara rağmen Kur’ana, Sünnet, Şeriat İslamlığına bağlı kalalım.  

Onlar tesettüre ve hicaba karşıdır. Kadınların kızların açılıp saçılmasını, fuhşun yaygın hale gelymesini istiyorlar. Bazı kadınlar ille de kapanacaklarsa şer’î tesettür değil, şeytanî tesettür istiyorlar. Bu konuda da onlara muhalefet edelim, Kur’an Sünnet Şeriat tesettürü için çalışalım.

*Onlar BOP istiyorlar, Biz BOP’a karşı olalım.

*Onlar ribacıdır, düşük faiz caizdir diyorlar, bunun fetvasını verecek kişileri de buluyorlar. Biz ribaya, faize, para ticaretine yüzde yüz karşı olalım.

*Onlar latincidir. Latin yazısı Türk yazısıdır, yerleşmiştir diyorlar. Biz onlara bu konuda muhalefet edelim, İslam-Kur’an yazısı taraftarı olalım, millî yazımızı öğrenelim.

*Onlar biz Müslümanların Deccallara, kezzaplara, Nemrud ve Fir’avunlara, Hamanlara saygı göstermemizi, onları sevmemizi, yollarından gitmemizi istiyorlar. Onlara uyarsak imanımız elden gider.  Bu konuda onlara hiç tâvizsiz=ödünsüz muhalefet edelim.

*Onlar israf, aşırı tüketim, spekülasyon, riba, yolsuzluk ve kokuşma ekonomisi ve finansı istiyorlar. Biz Müslümanlar İslam’ın helal ticaret, kanaat, fıtrata uygun dengeli hayat ekonomisinden yana olalım, onların tuzaklarına düşmeyelim.

*Onlar toplumu müstehcen yayınlarla, seksle, şehvetle bozup ifsad etmek istiyor. Onların bu şeytanî saldırısına karşı İslam ahlakı, namus, iffet, ar hayâ kalesi içine sığınalım.

*Onlar, sayı olarak çoğunluğu oluşturan Müslümanların arasına; kin, nefret, düşmanlık, fitne, ırkçılık tohumları ekerek kardeşliğimizi, birliğimizi, tesanüdümüzü yıkmak istiyorlar. Onlara uymayalım, onların ekmeklerine yağ sürmeyelim, ittihad ve vifak içinde olalım.

Onlar dini konuları magazinleştirerek mukaddesatımızla alay etmek istiyorlar. Onlara yüz vermeyelim.

*Onlar Bizi içten yıkmak için din sömürüsünü destekliyor,  saf Müslümanları kaz gibi yolan, inek gibi sağan habisleri, muzırları, haşaratı teşvik ediyor, onlara fırsat ve imkân veriyorlar. Biz Müslümanlar, İslam’a gerçekten ve ihlasla doğru dürüst hizmet eden has hizmetkârları destekleyelim, onlarla birlikte olalım.

*Onlar bizim kof, içi boşaltılmış, zayıf, şaşkın, cahil Müslümanlar olmamız için gece gündüz çalışıyor. Biz güçlü, üstün, vasıflı, şuurlu, salih, âbid, faziletli, kuyuya attığı taşı bin kâfir ve münafığın çıkartamayacağı Müslümanlar olmak için çalışıp çabalayalım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
M. Şevket Eygi Arşivi