Zeki Ceyhan

Zeki Ceyhan

Mayın fabrikası!

Mayın fabrikası!

YANDAŞ medya, “Terör örgütünün mayın fabrikası imha edildi” diye sevinçten deliye dönmüş düğün bayram ediyor! Bu gibi durumlarda hep rahmetli Erbakan Hocamızın, “Akıl ne büyük nimet” sözünü hatırlarız!

Yandaş medya, “Terör örgütünün mayın fabrikası imha edildi” diye seviniyor ama bu fabrikanın “ne zaman tesis edildiğini” aklının kenarından bile geçirmiyor! Zira böyle bir şeyi aklının kenarından geçirmiş olsa körü körüne destek verdiği iktidarın “kocaman bir zaafı” ortaya çıkacak! Bu ülke topraklarında terör örgütü “mayın fabrikası” kuruyor ve iktidarın bundan “haberi” olmuyor!

Bundan daha büyük bir zaaf olabilir mi? Terör örgütünün silahlanması karşısında belki, “Elin gâvuru veriyor bunlar da bize karşı kullanıyor” diye bir savunma içine girilebilir ama “mayın fabrikasının” kurulmasına seyirci kalınması nasıl izah edilebilir?

Yandaş medya Şırnak’ın Uludere ilçesinin Kureşin tepe bölgesinde güvenlik güçlerince tespit edilen “mayın fabrikasının” imha edilmesi ile övünüyor!

Peki, a benim ne yaptığından, ne dediğinden, ne yazdığından haberdar olmayan yandaş medyam bu fabrika kurulurken savunduğunuz iktidarın aklı neredeydi?

Bu tesis faaliyete geçirilirken istihbarat güçlerinin hiç mi haberi olmamıştı?

Yoksa haberi olmuştu da “çözüm sürecinin rehaveti” içinde verilen istihbarat “duymazdan” mı gelinmişti?

Acaba şu vicdani hesaplaşma hiç yapılıyor mu? Yetkililerimiz, “Terör örgütünün mayın üretim tesislerinde üretilen mayınlar kaç askerimizin ölümüne kaçının da yaralanmasına sebep oldu?” sorusuna cevap arıyorlar mı? Bu arkadaşlar yani iktidarın körü körüne destekçiliğine soyunan arkadaşlar “iyi bir şey yapıyoruz” zannı ile “bir çuval inciri” berbat ediyorlar! Farkında bile değiller!

Evet, sanki büyük bir şey başarmışlar gibi haber verirken aslında iktidarın en büyük açığını ortaya koyduklarının farkında bile değiller!

Tamam, güvenlik güçleri “mayın üretim” fabrikasının yerini tespit etti ve imha etti ama istihbarat güçleri ne yaptı?

Böyle bir tesisin kurulduğundan haberdar oldu mu olmadı mı? Olmadıysa bir kocaman ayıp! Oldu da yetkililer bunu “kulak ardı” ettiyse o çok daha büyük bir ayıp!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeki Ceyhan Arşivi