Zeki Ceyhan

Zeki Ceyhan

Yanlış üstüne yanlış!

Yanlış üstüne yanlış!

AKP'lilere nazar mı değdi ne! Bir süredir yanlış üstüne yanlış yapıyorlar!

Ve seçmenlerinin kafalarını allak bullak ediyorlar! AKP'de aynı konuda farklı sesler çıkması seçmenlerin kafasını bir hayli kurcalıyor! Seçmenleri o konuda ne diyeceklerini, neyi savunacaklarını, neye karşı çıkacaklarını bir türlü kestiremiyor!

Yakın zamana kadar yaptıkları her iş, attıkları her adım artı hanesine yazılan AKP'liler şimdi aynı başarıyı gösteremiyorlar! Ciddi bir performans düşüklüğü içindeler! Özellikle de emekli milletvekili maaşlarına yaptıkları zam ile seçmenlerinin gözünden bir hayli düştüler!

Emekli milletvekili maaşlarına yaptıkları zamda ne kadar haklı(!) olurlarsa olsunlar bunu seçmenlerine anlatmaları ve kabul ettirmeleri bir hayli zor! Belli ki bu konuda öteki partilerin oyununa gelmişler!

El birliği ile bir yasa çıkarıyoruz derken kendilerine evet diyen öteki partilerin verdikleri sözlerden çark edebileceklerini hiç akıl etmemişler! Öteki partilerin sözcüleri AKP'lileri "İki gazeteci yazacak diye korkacak mıyız" diyerek gaza getirmişler! Şimdi iki gazeteci yazdı diye ister korktular deyin çark ettiler deyin onlar emekli milletvekillerine yapılan zammın karşısına geçtiler ama AKP'liler bu kıvraklığı gösteremedi!

Onlar hala bu zamların ne kadar haklı(!) ve ne kadar gerekli(!) olduğunu savunmakla meşguller! Geçim sıkıntısı içinde yaşayan seçmenler ise bu zammı bir türlü kabullenemiyor!

AKP'liler yazdıklarımızı ciddiye almayabilirler! Hala ellerine tutuşturulan kamuoyu yoklamaları ile yüzde bilmem kaçları yakaladık diye övünebilirler! Ama bizim tavsiyemiz yarından tezi yok bir kamuoyu yoklaması daha yaptırsınlar ve emekli milletvekili maaşlarına yapılan zammı onaylayıp onaylamadıklarını seçmenlerine sorsunlar!

Hem de başka partilerin seçmenlerini hiç karıştırmadan doğrudan doğruya kendi seçmenlerine bu soruyu yöneltsinler! Görecekleri tepki karşısında ne diyecekler doğrusu çok merak ediyoruz!

Evet, AKP'liler yanlış üstüne yanlış yapmaya devam ediyorlar!

Seçmenlerinin dertlerinden çok kendi dertlerinin halli için koşuşturup duruyorlar! Bu da seçmenlerin gözünden hiç kaçmıyor!

Şimdi Cumhurbaşkanı Gül'ün yasayı kısmen veto etmesini fırsat bilerek bu yanlıştan vazgeçebilirler! Bakalım bu güzel fırsatı değerlendirebilecekler mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeki Ceyhan Arşivi