Zeki Ceyhan

Zeki Ceyhan

Gizli Dünya Devleti!

Gizli Dünya Devleti!

Çevrenizde olup bitenleri, etrafınızda döndürülen dolapları daha iyi anlamak istiyorsanız gazetemiz tarafından bastırılıp dağıtılacak olan "Gizli Dünya Devleti" adlı eseri edinip mutlaka okumalısınız!

Rahmetli Erbakan hocamızın himayesinde hazırlanan bu eserde dünyamızı sömürmekte olan küresel güçlerin ekonomiyi nasıl kontrol ettikleri bütün ayrıntıları ile göz önüne seriliyor!

Dünyamızı sömürmekte olan küresel güçlerin hangi simgeleri kullandıklarını, nasıl örgütlendiklerini ve nasıl haberleştiklerini ayrıntıları ile bu eserde bulabilirsiniz!

Rahmetli Erbakan hocamız tarafından kaleme alınmış bulunan yetmiş sayfalık önsözü bile başlı başına eser niteliğinde!

Bugün oldukça karmaşık bir ortam içinde bulunuyoruz!

Bölgemizde bulunan ülkelerin sınırlarını kendi isteklerine göre yeniden değiştirmek isteyen "küresel güçler" her gün yeni bir karışıklık çıkarıyorlar!

Bütün bunlar elbette hesapsız kitapsız işler değil!

Gizli Dünya Devleti adlı eseri okuduğunuz zaman çevremizde çıkarılmakta olan olayların gerçek nedenlerini daha iyi kavrayacak ve dünyamızı sömürmekte olan küresel güçlerin ne büyük hesaplar peşinde olduğunu göreceksiniz!

Küresel güçlerin "Büyük İsrail Devleti" gibi bir projesi var!

Bu projeyi hayal olmaktan çıkarıp, hayata geçirmek için var güçleri ile çalışıp, ellerinden geleni yapıyorlar!

Bu projenin hayata geçirilmesine karşı gösterilecek tepkinin büyüklüğünden çekindikleri için de hayallerini "farklı isimler" ile takdim ediyorlar!

Mesela zalim diktatörlerin yönetimindeki ülkelere "demokrasi getireceklerini" söylüyorlar!

"Özgürlükten ve insan haklarından" bahsediyorlar! Demokrasi vaat ediyorlar, daha çok özgürlük diyorlar, insan haklarından söz ediyorlar ama girdikleri yerlere "gözyaşı ve kandan" başka bir şey götürdükleri yok!

"Büyük Ortadoğu Projesi" diye sundukları proje de küresel güçlerin bir başka kandırmacası! Evet, yaşadığımız dünyada her gün yepyeni bir takım tezgâhlar sergileniyor!

Bunları anlayabilmek içinde "sağlam bir alt yapıya" ihtiyaç var! Gazetemiz tarafından dağıtılacak "Gizli Dünya Devleti" adlı eseri okuduğunuz zaman pek çok şeyi çok daha iyi anlayacaksınız!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Zeki Ceyhan Arşivi